”Det blir fullt ställ från båda lagen”

Dags för säsongens tredje derby, när två av fokuslagen – Trosa Vagnhärad SK och Järna SK – drabbar samman på Häradsvallen i kväll kl 19.00. Hela åtta spelare i TVSK har ett nära förflutet i Järna SK. Bland dessa finns Gabriel Baydono, George Ibrahim och Jahmeel Ejdeskog.

Järna SK har som bekant haft det tufft hela säsongen, och bara inkasserat två poäng och två spelmål på samtliga matcher hittills. Med den poängskörden är laget redan ganska avsågade på jumboplats i tabellen. Inför kvällens match saknas avstängde mittbacken Tamer Teke samt sedan tidigare skadade Filip Ibrahim och Adama Jean-Marc Koné. 

– En viktig match för oss precis som alla andra. Vi behöver prestera på topp och försvara oss bra mot deras individuellt skickliga spelare. Vi måste vara noggranna i både våran och deras box, säger JSK-tränaren Jonte Hansson inför matchen.

Fjolårets möten lagen emellan slutade bägge med kryss, 1-1 och 2-2. TVSK har inte helt och hållet gått att känna igen denna säsong, bland annat på grund av många skador på viktiga spelare. Mittbacken Rabi Elia saknades i 2-1-förlusten mot Älta senast, och är borta även i kväll med ryggproblem. 

Spelbolagen ger emellertid låg ersättning för spel på hemmalaget. Tränaren Ante Jansson försäkrar dock att de inte kommer att ställa ut skorna mot JSK.

– Det finns inga sådana tankar alls, vi är taggade till tänderna. Det kommer att vara fullt ställ från båda lagen och vi måste verkligen vara på tå om vi ska ta tre pinnar i kväll, säger Ante Jansson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s