Tuff bortamatch för JSK

Järna SK åker till Farsta i seriens sjätte omgång, för match mot FoC som fått upp ångan efter en tveksam inledning. JSK har två poäng och ett (1) mål framåt hittills – med andra ord allt att vinna, om du frågar Wille Niemi Laurén, 22 år, en av få egna produkter i laget. 

– Vi har bra stämning trots den dåliga starten, vi är ett jävligt sammansvetsat gäng. Vi vinner med 2-1 i kväll, säger han.

– Det blir en svår match. De har börjat bra och är ett bra lag. Men vi ska bjuda upp till dans. 

Varför har er inledning varit så knackig?

– Vi gör för lite mål. Bakåt har det sett stabilt ut, även om det runnit i väg lite när vi legat under och tvingats flytta fram för att kvittera. Vi måste skapa fler målchanser och stänka dit några stycken. Vi tränar på det och tar en match i taget för att försöka nypa så många poäng som möjligt nu, säger Wille, som flyttades upp från utvecklingslaget i division 7 i fjol, men som först i år lyckats ta en plats i matchtruppen. 

– Det är bra fart i trean. Jag har mycket att lära men känner att jag får den utbildning jag behöver i JSK för att utvecklas som spelare. 

Collegelediga mittfältaren Emil Johansson har förstärkt truppen, i övrigt har Järna SK i princip samma trupp som i krysset mot Ängby senast. Matchen startar 20.00 på Farsta IP. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s