Kjellman tillbaka: ”Vill finna spelglädjen”

Mattias Kjellman i pojklandslaget.

Han tog en timeout från fotbollen i fjol, då i Järna SK, när lusten tröt. I stället packade Mattias Kjellman, 23, väskan och åkte till Gran Canaria för att arbeta med musik. Nu är det föredetta ungdomsproffset i Atletico Madrid tillbaka – i Enhörna IF.

Det var ett tag sen du spelade fotboll, vad har du gjort sen timeouten och hur är din form i dag?

– Ja, i torsdags körde jag första fotbollspasset sedan oktober så det var ett tag sedan. Men man håller alltid igång med lite löpning osv så formen är ok. Jag har bott på Gran Canaria och arbetat som musiker. Jag spelade gitarr och sjöng på olika restauranger och barer. Det var väldigt kul, och skönt att komma bort från den svenska vintern.

Vad har du för mål med din fotboll?

– Det är roligt att snöra på sig skorna igen och finna spelglädje med grabbarna. Målet är alltid att vinna matcher så det ska vi kriga för. 

Trots skrala två mål på tre matcher är EIF:s forwardsuppsättning ganska stark på pappret. Hur ser du på den konkurrensen?

– Just nu har vi inte alla spelare tillgängliga men självklart är det positivt att vi har bra spelare att tillgå när alla är hela. Det går även att utnyttja oss spelare på fler positioner så det är jättebra. 

Vad tror du om dagens match?

– Jag tror att det kommer behövas mycket hårt arbete från vår sida. Vi ska ge Farsta tufft motstånd. Jag tror även att vi bjuder publiken på minst ett Enhörna-mål.

Enhörna tar emot FoC Farsta på Friluftsgården kl 15 i dag. Laget saknar fortsatt fjolårets skyttekung Semir Mete samt i dag även Raby George. Charbel Danho och Gabriel Kella, borta i derbyförlusten senast, är dock tillbaka i truppen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s