Kryss och torsk för JSK och TVSK

Järna SK inledde säsongen med att spela 0-0 hemma mot Hanvikens SK, trots flera chanser att avgöra och trots att man var en man mer på plan sista 25 minuterna sedan en Hanviken-spelare dragit på sig ett rött kort. Detta var därmed JSK:s sjunde raka premiärmatch utan förlust (fem vinster och två kryss).

– En ok start. Vi har lite för lågt bolltempo när vi har bollen i första halvlek. Andra halvlek är bättre, vi skapar några farliga lägen utan att få in den. De får en utvisad i andra och backar hem medan vi rullar och trycker på. Vi jobbar hårt för varandra vilket är bra. Spelet kommer bli bättre. En premiär är alltid en premiär, säger tränaren Jonatan Hansson.

– Överlag tycker jag att vi gör en stabil match. Vi ligger rätt i försvarsspelet och skapar tillräckligt med chanser för att avgöra matchen, men skärpan i avsluten saknades. Trots det är det alltid skönt att hålla nollan, säger JSK:s mittback Tamer Teke.

Trosa Vagnhärads SK förlorade sin premiärmatch borta mot seriefavoriterna FC Stockholm Internazionale med 3-1. TVSK:s reduceringsmål gjordes av skyttekungen Gabriel Baydono, på straff i 72:a minuten. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s