”IFK Stocksund eller FoC Farsta vinner”

Namnkunniga FC Stockholm Internazionale, som gått som en raket genom Stockholmsserierna, var ytterst nära att ta en plats i division 2 i fjol. I år laddar de om, med nye tränaren Anders Wasserman vid rodret, och ett antal intressanta nyförvärv på spelarsidan. 

Klubbchefen Simon Brännström, som svarar på frågorna nedan, håller (förutom sig själva) IFK Stocksund och FoC Farsta (”supersatsningar”) som seriefavoriter, men tror att flera lag kan ställa till det i toppen.

Beskriv läget i truppen just nu (form, skador, stämning).

Formen är stigande och tränare Wassermans idéer börjar sätta sig. Stämningen är på topp efter ett lyckat läger i Köpenhamn där det var fokus på teambuilding. Skador är alltid tufft, och vi är inte skadefria men vi har en väldigt fin bredd och känner oss trygga. 

Vad har ni för målsättningar i år?

Vi har många målsättningar. Rent sportsligt är det att avancera till division 2. Vi var sjukt nära förra året, och om vi hade fått vara skadefria hade det nog gått hela vägen. Nu får vi sikta in oss på 2017 istället. 

En annan målsättning är att bygga upp en trygghet i vårt spel med en tydlig idé och då med huvudtränare Anders Wasserman som kreatör. 

Vi vill även fortsätta att vara laget med mest publik, och matchen på Stockholm Stadion i höst – där vill vi slå publikrekord!

Vilket lag vinner serien?

Sjuk serie! Favoriter bör vara IFK Stocksund och FoC Farsta med deras supersatsningar. Vi ligger väl tätt bakom och ska kunna slåss om seriesegern om vi får allt att stämma!

Sen kan alltid lag som Trosa, Järna, Newroz och Hanviken ställa till det… helt omöjligt. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s