JSK-backen: ”Stora möjligheter att sluta topp 5”

Ett ögonblick med ett nyförvärv: Tamer Teke, JSK.

Tamer Teke nämner, precis som JSK:tränaren Jonatan Hansson i en tidigare intervju, att laget inte har någon uttalad målsättning. Den unge mittbacken har dock en stark tro på laget, och tror själv att de har goda chanser att hamna topp 5. 

Ålder: 19 år (f. -97).

Position: Mittback.

Moderklubb: Min moderklubb är Hammarby IF FF. Där spelade jag i över 10 år, från pojklag ända upp till U19 och U21.

Kom från: Konyaspor. Jag lämnade klubben i slutet av förra säsongen av olika skäl. Jag ville hitta en klubb som  var bäst för min egen utveckling. 

Beskriv din känsla kring laget just nu.

Känslan i laget i dag känns jävligt bra tycker jag. Vi är vidare i DM (kvartsfinal spelas 18/4 mot Katrineholms SK FK), och snart är det dags för seriepremiär. Det finns inget bättre. Vi är en bra grupp med många duktiga spelare, framförallt spelare som har stor vinnarmentalitet i sig vilket är bra då vi kommer att behöva det när serien börjar. Vi ser verkligen fram emot seriepremiären på hemmaplan mot Hanvikens SK.

Vad tror du om era chanser i år?

Jag tror definitivt att vi har stora möjligheter att sluta topp 5. Som lag har vi inte pratat så mycket när det gäller målsättning. Med tanke på klubbens tidigare placeringar tror jag inte många skulle se oss som vinnare i år. Genom en offensivt inriktad fotboll med ett högt bolltempo och ett fungerande försvarsspel kommer vi bli jobbiga att möta. För oss är varje match en final och vi tar en match i taget. Och sen får vi se vart det leder. Av mig kan man förvänta sig ett hårt defensivt arbete och en spelare som är farlig på fasta situationer. Trots att jag är försvarsspelare vill jag alltid göra mål.

Vilket lag vinner serien?

Enligt mig finns det inga favoriter till att vinna serien. Det lag som presterar och håller en hög och jämn nivå varje match kommer så småningom att dra det längsta strået. Mer än så kan jag inte tyvärr inte säga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s